Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

B&O vil sælge ud af sine butikker

Foto: detailfolk.dkFriday den 15 September 2017 kl. 11:34 - Kilde: Børsen

Den danske virksomhed vil sælge et større antal udenlandske butikker. Detailhandel er ikke vores kernekompetence, lyder begrundelsen.

Bestyrelsesformanden i Bang & Olufsen, Ole Andersen, fremlægger nu planer om at sælge et større antal af virksomhedens omkring 40 butikker i Kina og USA. Det skriver Børsen fredag.

- Det har ikke været meningen, at vi skal eje så mange butikker i USA eller Kina. Vi skal fokusere på, hvad vi er rigtigt gode til, og det er ikke detailhandel. Historien har vist, at detail ikke er en af Bang & Olufsens absolutte kernekompetencer, siger Ole Andersen til avisen.

Bang & Olufsen leder efter partnere, som kan føre projektet videre på de to markeder, som hører til selskabets vigtigste.

I selskabets tredje kvartalsregnskab for 2016/17 kan den danske virksomhed fremvise et stigende salg i Kina. Omsætningen landede 106 mio. kroner mod 73 mio. kroner i samme periode sidste år. Salget i Nordamerika er gået samme vej og voksede fra 51 til 95 mio. kroner.

LÆS OGSÅ: Ny direktør til Bang & Olufsens vækstmotor

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD