Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Dansk outdoorkæde startede for 37 år siden: Nu er den solgt

Thursday den 14 September 2017 kl. 09:32 - Kilde: Børsen

Med salget bliver det muligt at udvide butiksnettet, lyder det fra stifteren, som har fået et større millionbeløb for kæden.

Den svenske koncern Fenix Outdoor har købt Friluftsland, som lige nu driver ni konceptbutikker, for et stort tocifret millionbeløb.

Det skriver Børsen.

Med salget får Friluftsland mulighed for at udvide forretningen og et bedre grundlag for at overleve på den lange bane, fortæller stifter Niels Brun Knudsen. Han åbnede den første Friluftsland på Nørrebro tilbage i 1980.

- Vi har behov for at ekspandere, og vi har at gøre med en køber, som vil videreudvikle på det, jeg har skabt, siger han til Børsen.

Da Friluftsland for år tilbage forsøgte at komme ind på det svenske marked, var det konkurrencen fra butikker under Outdoor Fenix-koncernen, som var udslagsgivende for, at den danske kæde måtte opgive ævred.

I årsregnskabet for 2016 kunne Friluftsland præsentere en solid fremgang, hvor overskuddet blev fordoblet til 5 mio. kroner. Det kunne Detailfolk berette om tidligere på året.

Niels Brun Knudsen fortsætter som administrerende direktør efter salget.

LÆS OGSÅ: Stor fremgang til dansk outdoorkæde

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD