Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Lagkagehuset solgt i milliardhandel

Foto: detailfolk.dkFriday den 30 June 2017 kl. 10:25 af: Kristian Holgersen

Bagerkæden med rødder på Christianshavn får nye ejere efter milliardhandel. Nu venter endnu flere satsninger på udlandet.

Lagkagehuset kommer på nye hænder, efter den internationale kapitalfond Nordic Capital har indgået en handel med den hidtidige ejer, FSN Capital, om at overtage aktiemajoriteten i selskabet.

Samtidig overtager Nordic Capital de to stifteres ejerandel, skriver kapitalfonden i en pressemeddelelse.

Handlens størrelse bliver ikke afsløret, men ifølge Berlingske Business’ oplysninger anslås virksomheden til at koste et sted mellem 1,5 og 2 milliarder kroner. Det svarer til købet af op mod 100 millioner tebirkes hos den eksklusive bager, kan Detailfolk oplyse.

Stifterne Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk åbnede deres første bageri på Christianshavn i 1991. Siden fulgte en vild ekspansion, inden norske FSN Capital købte sig ind i forretningen 17 år senere.  

Planer om ekspansion

Med ejerskiftet ser Lagkagehuset frem til vækst i de kommende år. Lige nu har bagerkæden 65 danske butikker og to i London, men det kan snart blive til flere, vurderer den administrerende direktør, Jesper Friis, i et interview med Finans.dk.

- Nu skal vi sætte os ned og snakke om det først, men der er ingen tvivl om, at grunden til, at man har købt Lagkagehuset er, at man ser et kæmpe potentiale i at få Lagkagehuset ud over grænserne. Hele håndværkstraditionen, dansk hygge og dansk mad er der et ret stort potentiale i, har vi opdaget efter, vi har lanceret i London, hvor det går helt fantastisk, siger han til netavisen.

Lagkagehuset åbnede sine første udenlandske butikker i London tidligere på året under navnet Ole & Steen - fornavnene på de to stiftere.

LÆS OGSÅ: Lagkagehuset udvider i London under nyt navnFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD