Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Lagkagehuset udvider i London under nyt navn

Foto: detailfolk.dkThursday den 12 January 2017 kl. 11:39 - Kilde: Børsen

Englænderne har taget så godt imod Lagkagehuset, at direktøren har besluttet sig for at åbne flere butikker under det nye navn.

På torsdag i næste uge åbner Lagkagehuset sin første butik udenfor Danmark. Butikken åbner i London under det nye navn Ole & Steen. Det skriver Børsen.

Inden åbningen har Lagkagehuset dog testet sine varer, og englænderne har taget så godt imod dem, at den administrerende direktør, Jesper Friis, vil åbne yderligere tre butikker i London.

- Vi har bare haft døren åben, så kunderne kunne komme ind og se og købe vores produkter i vores første butik. Det er gået langt bedre, end vi havde forventet, og nu gør vi klar til at gå mere aggressivt ud i markedet i London, siger Jesper Friis til Børsen.

De nye butikker vil sandsynligvis stå klar i London inden sommeren 2017. Der bor 11 millioner mennesker i London, og direktøren tror derfor på, at der er et kæmpe potentiale i byen. Det tror ejerne af Lagkagehuset, kapitalfonden FSN Capital også.

- Vi har ikke sat tal på, hvor mange butikker der er plads til i London. Men det er jo langt mere end dem, vi nu har meldt ud, siger den ansvarlige partner i kapitalfonden, Thomas Broe-Andersen.

LÆS OGSÅ: Lagkagehuset sat til salg – se den vilde pris

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD