Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

B&O går sammen med legendarisk bilmærke

Monday den 4 September 2017 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Det danske elektronikbrand har startet et samarbejde med et af de mest luksuriøse bilmærker på markedet.

Hvis du skal have ny bil og overvejer at købe en Continental GT fra Bentley, så kan du se frem til at lade et dansk lydsystem fylde kabinen med musik og trafikmeldinger.

Bang & Olufsen har nemlig indgået et samarbejde Bentley Motors. Det afslører elektronikbrandet fra Struer i en pressemeddelelse. 

- Vi glæder os over det nye samarbejde. Bang & Olufsen og Bentley deler en tradition for at udvikle smukke og innovative kvalitetsprodukter, og vi er derfor begejstrede over at kunne levere en udsøgt lydoplevelse i et helt fantastisk design til denne smukke bil, siger Henrik Clausen, administrerende direktør hos Bang & Olufsen.

Bang & Olufsens nye lydsystem er udviklet særligt til den nye Continental GT-model og har en udgangseffekt på 1.500 watt og 16 aktive højttalere.

De seneste år har Bang & Olufsen haft økonomiske vanskeligheder. I årsregnskabet for 2016/17 blev underskuddet dog begrænset til 117 mio. kroner - i forrige årsregnskab var det på 208 mio. kroner. Særligt B&O Play - en linje af mere prisvenlige produkter - trækker koncernen i den rigtig retning.

LÆS OGSÅ: Profil Optik ansætter B&O-profil som ny direktørFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD