Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Tilbuds-app køber sin store konkurrent

Foto: eTilbudsavisTuesday den 21 August 2018 kl. 09:28 af: Kristian Holgersen

Ofte ender populære apps med at blive solgt. Men nu går dansk tilbuds-app den stik modsatte vej og køber stor konkurrent i udlandet.

En af Norges populære apps, Mattilbud, kommer på danske hænder.

For et tocifret millionbeløb har den danske app eTilbudsavis købt sin konkurrent på det norske marked. Det fordobler antallet af månedlige brugere til over en million, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Stifterne af Mattilbud har opbygget en populær app. Vi har en del funktioner i vores egen app, som brugerne af Mattilbud har efterspurgt, så vi vil bruge disse til at gøre oplevelsen endnu bedre i Mattilbud, siger Christian Birch, medstifter af eTilbudsavis.

- App'en er samtidigt begrænset til madvarer, som navnet indikerer, og vi har selv et bredere udvalg i vores egen app i Norge, så vi planlægger at bygge bro mellem de to apps, men beholder Mattilbud-navnet, fortsætter han.

Blandt hovedaktionærerne i eTilbudsavis er Karsten Ree-familien.

Ruller nyt format ud

Opkøbet af Mattilbud gør det muligt at lancere en ny type digitale tilbudsaviser på det norske marked.

- Tilbudsaviserne er utrolig populære digitalt, men de nuværende PDF-udgaver af tilbudsaviserne er samtidig begrænsede i sine muligheder. Vi har derfor lanceret Incito, som er vores nye, digitale format for tilbudsaviser, siger Christian Birch.

- For nylig har hele Coop i Danmark taget Incito til sig, og med Mattilbud får vi nu mulighed for at rulle Incito ud til Norge også, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Presset discountkæde indfører tilbudFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD