Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Presset discountkæde indfører tilbud

Foto: AldiFriday den 9 March 2018 kl. 09:12 - Kilde: Finans

For første gang i 40 år vil discountkæde nu friste kunderne med tilbud, som man kender det fra resten af detailbranchen.

I 40 år har discountkæden Aldi ikke haft prisnedsættelser og fængende tilbudsskilte som en del af prisstrategien. Men det ændrer sig nu, skriver Finans.

Aldi bryder sin hidtidige linje for at få flere kunder ind i kædens 189 danske butikker, som ikke har formået at hive et overskud hjem i flere år.

- Vi har i flere undersøgelser set, at forbrugerne ikke i tilstrækkelig grad vurderer, at vi har de bedste tilbud. Vi er beviseligt billigst, når vi taler faste priser på dagligvarer, og det vil vi fortsætte med at være. Men de danske forbrugere efterspørger flere tilbud, og det vil vi gerne lytte til, siger vicedirektør i Aldi Danmark, Thomas Bang, til Finans.

En større revitaliseringsproces

Thomas Bang uddyber, at det er en “større revitaliseringsproces,” der giver anledning til at bryde med de gamle principper. Som Detailfolk tidligere har berettet om, præsenterende Aldi sidste år en stor investeringsplan, der skal opgradere og modernisere kædens butikker.

- Vi er ikke kendt for at have de mest indbydende butikker, eksempelvis har vores kassebånd længe været til frustration for vores kunder. Det gør vi nu noget ved, så indkøbsoplevelsen kommer i top, sagde Thomas Bang dengang i en pressemeddelelse.

I det seneste årsregnskab har koncernen Aldi Holding Aps en nettoomsætning på 3,7 mia. kroner, mens underskuddet er på 243 mio. kroner.

LÆS OGSÅ: Topchef: Her skal Aldi tjene penge

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD