Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Aldi har fundet en ny dansk topchef

Foto: Aldi.dkFredag den 25 august 2017 kl. 08:50 af: Kristian Holgersen

En tidligere topchef for konkurrenten Lidl skal nu stå i spidsen for Aldi midt i discountkædens store planer om modernisering.

Discountkæden Aldi har fået den erfarne Finn Tang som ny administrerende direktør, skriver kæden i en pressemeddelelse.

Tidligere har den 51-årige Finn Tang været med til at starte den konkurrerende discountkæde Lidl op i Danmark, hvor han som administrerende direktør opnåede at skabe 10 års konstant vækst. I 2016 forlod han posten.

- Som Aldis konkurrent igennem 10 år kan jeg kun sige, at jeg altid har haft stor respekt for Aldi som den dagligvarekæde, der sætter prisniveauet for alle andre, og jeg er meget stolt over at have fået denne mulighed, siger Finn Tang i pressemeddelelsen.

- Jeg har nok set Aldi som en tiger, jeg håbede ikke kom op i fart. Det jeg skal nu, er at løfte det store potentiale Aldi har, fortsætter han.

Modernisering er den store opgave

Lige nu er Aldi ved at gennemføre en gennemgribende modernisering af butiksnettet, og den indsats skal Finn Tang sørge for at køre sikkert i mål. Samtidig skal kommunikationen også have et løft.

- Min første prioritet bliver, at øge omsætningen og få flere kunder i butikkerne, og det skal ske ved at kommunikere vores DNA langt bedre til danskerne, og gøre medarbejderne stolte og glade, så de kan overraske med positive kundeoplevelser. Jeg går efter at skabe succes, for succes er det bedste brændstof for en organisation, siger han.

Finn Tang skal nu rundt i Europa og lære Aldi at kende, inden han begynder sit virke i hovedkontoret i Albertslund op mod årsskiftet.

LÆS OGSÅ: Aldi fremlægger kæmpe investeringsplanFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD