Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Ny udvikling i discountkrigen: Føtex sænker priserne

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 24 august 2017 kl. 09:15 af: Kristian Holgersen

Føtex tager kampen op med discountbutikkerne og sænker priserne på en masse varer. Det har krævet en trecifret millioninvestering.

Med en ny satsning vil Føtex konkurrere på prisen med landets discountbutikker. Det skriver dagligvarekæden i en pressemeddelelse.

I løbet af de kommende uger vil priserne på mere end 2000 hverdagsvarer blive sænket. Satsningen sker få uger efter, den konkurrerende dagligvarekæde Meny lancerede deres priskoncept Discount Match.

- Der er tale om en helt regulær prisinvestering, hvor vi sænker priserne varigt. Der er ikke tale om kortvarige tilbud eller kampagnepriser, siger direktør i Føtex, Thor Jørgensen, i pressemeddelelsen.

- Men i stedet et helt klart ønske fra vores side om at blive blandt de allerbilligste butikker i landet og netop skabe Danmarks bedste indkøbsoplevelse ved at forene kvaliteten fra et supermarked med det, som discountbutikker gør godt, nemlig prisen, fortsætter han.

Ifølge Finans.dk har Dansk Supermarked investeret 250 mio. kroner i prisnedsættelserne. 

Prisen betyder alt

Blandt de første varer i satsningen er stykprisen på frugt, som bliver sænket med 20 procent. Et andet eksempel er prisen på en bakke med 400 gram hakket oksekød - de går fra 31,95 kroner til 26,50 kroner.

- Der er ingen tvivl om, at man skal gøre sig fortjent til at blive valgt til af kunderne i Danmark. Danskerne ved, hvad de vil have, og hvad de vil give for det, siger Thor Jørgensen.

- Supermarkeder skal simpelthen være relevante på prisen, ellers har de ingen rolle i dagligdagen. Derfor lancerer vi nu en massiv investering i at sænke priserne. Vi har i forvejen et bredt udvalg af kvalitetsvarer i føtex, og det fortsætter vi med at styrke. Nu forener vi det samtidig med de allerbedste priser, siger han.

LÆS OGSÅ: Meny satser på nyt priskonceptFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD