Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Meny satser på nyt priskoncept

Foto: MenyFriday den 4 August 2017 kl. 10:42 af: Kristian Holgersen

Med indførelsen af et nyt priskoncept lover Meny at sælge masser af varer lige så billigt som to konkurrerende discountkæder.

Få måneder efter lukningen af Kiwi-butikkerne er Dagrofa klar med et nyt træk i kampen om de prisbevidste kunder på markedet for dagligvarer. 

Der er tale om konceptet Discount Match, som nu bliver rullet ud i hele Meny. Ifølge kædens hjemmeside vil priserne på 500 udvalgte dagligvarer fremover være mindst lige så lave som hos de to konkurrenter Netto og Rema 1000.

- Meny har valgt at sammenligne Discount Match-priserne med prisniveauet hos Netto og Rema 1000, fordi de tilsammen udgør den største del af discountmarkedet, fremgår det af Menys hjemmeside.

Hvis de to konkurrerende dagligvarekæder sælger en udvalgt vare billigere, så lover Meny at nedjustere sin pris inden for tre dage.

Købmand: Det vil styrke os

Det nye tiltag bliver godt modtaget af Martin Perlt. Han er Meny-købmand i Espergærde Centret - en af kædens i alt 120 butikker.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at vores mål er at få en større del af den samlede handel og kunder shopper meget rundt. Det er en del af udviklingen, at der er mere konkurrence på disse områder, siger han til Helsingør Dagblad, ifølge Fødevarewatch.

- Fremover bliver vores styrke, at vi har et koncept, hvor man kan købe det hele. Fra de bedste, mest friske kvalitetsvarer til hverdagsvarerne til discountpriser, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Topchef: Meny skal overhale SuperbrugsenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD