Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Meny får ny marketingschef

Tuesday den 24 May 2016 kl. 06:00 af: Lise Møller Schilder

Dagrofa rekrutterer ny marketingschef fra egne rækker og lader indtil videre stolen stå tom et andet sted i koncernen.

Henriette Dudek Povlsen er blevet ansat som ny marketingschef i supermarkedskæden Meny. Det skriver Meny i en pressemeddelelse.

Hun tiltræder fra 1. juni og skal styre marketingsdelen af de 118 Meny-butikker i Danmark. Henriette Dudek Povlsen er hentet internt i Dagrofa og kommer fra en stilling som marketingchef for Spar, Min Købmand og Let-Køb. Senest har hun stået for relanceringen af Spar-kæden med den nye kommunikationsplatform – ”En af de lokale".

- Med Henriettes tilgang får vi en stærk marketingprofil i Meny. Hun har i forbindelse med udrulningen af SPAR-kædens nye koncept vist, at hun har de kompetencer, der skal til for at stå i spidsen for markedsføringen af Meny, siger Dagrofas marketing- og onlinedirektør, Christian Higraff, i pressemeddelelsen.

Processen med at finde en ny marketingchef for Spar, Min Købmand og Let-Køb er sat i gang, skriver kæden, der samtidig oplyser, at den tidligere marketingschef i Meny, Heidi Teschemacher, rykker til Yousee som marketingchef for TV og foreningsdelen.

LÆS OGSÅ: Her er den ny kommunikationsdirektør i DagrofaFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD