Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Dagrofa ansætter erfaren direktør fra dagligvaregigant

Hans Holmstedt bliver ny kategoridirektør i Dagrofa senest den 1. september
Foto: DagrofraMonday den 2 May 2016 kl. 06:00 af: Søren Duran Duus

Koncernchef i Dagrofa, Per Thau, hæfter sig ved, at den nye kategoridirektør har ’tung erfaring fra detailhandlen’.

Dagrofa har ansat Hans Holmstedt som ny kategoridirektør.

Det oplyser Danmarks tredjestørste dagligvarekoncern.

Hans Holmstedt bliver dermed ansvarlig for en nøglefunktion i eksekveringen af Dagrofas vækststrategi på det danske detailmarked.

Hans Holmstedt kommer fra en stilling som indkøbsdirektør og medlem af koncernledelsen i svenske Axfood – en post han har haft i fem år. Axfood er en svensk dagligvaregigant, som omsætter for 41 milliarder svenske kroner årligt i butikskæderne Willys og Hemköp samt grossistforretningen Närlivs.

- Jeg er yderst tilfreds med, at vi har kunnet tiltrække en så dygtig og erfaren profil, og jeg ser frem til at byde Hans Holmstedt velkommen i Dagrofas koncernledelse, siger Dagrofas koncernchef, Per Thau.

- Med Hans Holmstedts tilgang får vi en stærk kapacitet med tung erfaring fra detailhandlen, som har gjort det ekstremt godt hos Axfood. Dagrofas igangværende transformation stiller store krav til netop kategorifunktionen, og Hans Holmstedt får en nøglerolle i at sikre, at vores kategoriorganisation er 100 procent fokuseret, uddyber Per Thau i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Dagrofa: Vi giver overskud væsentlig inden 10-15 år

Svære opgaver venter

Som ny kategoridirektør får Hans Holmstedt blandt andet til opgave at sørge for, at varesiden af forretningen understøtter Dagrofas strategiske fokus på detailforretningen, herunder ambitionen om at drive og udvikle kæderne Meny, Kiwi, Spar, Min Købmand og Let-Køb.

Der er endnu ikke fastsat en dato for, hvornår Hans Holmstedt starter som kategoridirektør, men det bliver senest den 1. september.

I midten af april blev 2015-regnskabet fra Dagrofa offentliggjort. Et årsregnskab, der viste et nyt trecifret millionunderskud på 163 millioner kroner i 2015 mod et underskud på 255 millioner kroner i 2014.

LÆS MERE I: Dagrofa tilfreds med nyt trecifret millionunderskudFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD