Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Meny i ny offensiv

Jørgen Nielsen, kædedirektør for Meny
Foto: DagrofaFriday den 11 December 2015 kl. 10:52 af: Søren Duran Duus

Med særlige afsnit i sine butikker gør Meny det lettere at finde bestemte varer.

Torsdag kunne vi her på detailfolk.dk fortælle, at Meny-købmand René Povlsen fra Rønde og landmand Jørgen Ivar Brus Mikkelsen åbner en onlineshop med øko-lam fra Nationalpark Mols Bjerge

Nu meddeler fødevaremarkedet Meny, at folk med allergier eller de, som blot ønsker at undgå bestemte fødevarer og tilsætningsstoffer, får det lidt lettere. Meny har nemlig indført særlige fri-for-afdelinger.

LÆS OGSÅ: Ildsjæle satser på ny onlinebutik

Ifølge lægemiddelindustrien lider 1,2 millioner danskere i dag af allergi. Og i løbet af de næste ti år forventes det, at yderligere helt op til 1 million danskere får allergi af en eller anden art.

- I Meny fører vi et stort udvalg af fødevarer, der er glutenfri, laktosefri, veganske, osv. Lækre oste fremstillet af planter i stedet for af komælk. Soya-, ris- og mandelmælk, der smager lige så godt som den gode danske komælk, vi kender. Mayonnaise, morgenmadsprodukter, pasta eller leverpostej uden gluten. Udvalget er allerede ganske stort, og vi kommer til at vokse det yderligere den kommende tid, oplyser Jørgen Nielsen, kædedirektør for Meny.

LÆS OGSÅ: Meny efter åbningen: Derfor er vi en succes

I et stort interview i denne uge med detailfolk.dk kommenterer Superbrugsens kædedirektør, Kenneth Pedersen, konkurrencen fra Meny, som i maj åbnede sine første butikker i Danmark under mottoet ’hele Danmarks nye fødevaremarked’. Læs mere i ’Superbrugsen efter svære år: Sådan er vi blevet en succes’.

LÆS OGSÅ: Prognose: Fremtidens vindere og tabere i dagligvarebranchenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD