Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Nu udruller Aldi sit nye butikskoncept

Torsdag den 15 februar 2018 kl. 09:55

Fokus er på bæredygtighed og danske og økologiske varer i det nye butikskoncept, som Aldi udruller i sine 188 butikker.

2018 er året, hvor Aldi gennemfører markante ændringer i sine 188 butikker i Danmark. Den tyske discountkæde indfører nemlig et nyt bæredygtigt indkøbskoncept. Det sker samtidig med, at Aldi ruller sit nye butikskoncept ud. Det skriver Aldi i en pressemeddelelse.

Aldis butikskoncept betyder, at Aldi fremover vil fokusere mere på danske og økologiske produkter. Oven i dette lancerer Aldi et nyt butiksunivers, der netop nu er ved at blive implementeret rundt om i landet.

Bæredygtigt indkøb

Aldi vil også fokusere mere på bæredygtighed, når kæden køber ind. Den nye indkøbspolitik går blandt andet ud på kun at forhandle planter, som medvirker til at forbedre arbejdsforholdene hos producenterne – et krav som allerede eksisterer på indkøb af blomster.

Derudover er ambitionerne at omstille indkøb af pap, papir og træ, så Aldi’s egne varer og emballage ved udgangen af 2020 vil være lavet af materialer, der er bæredygtigt certificeret eller lavet af genbrugsmaterialer.

- Majoriteten af de varer, man finder på hylderne, er fra vores egne mærker. Det betyder også, at vi har mulighed for at stille strenge krav til vores leverandører og har derfor også stor indflydelse på, hvordan fremtiden skal se ud – et ansvar, som vi tager meget seriøst, siger vicedirektør i Aldi Danmark med ansvar for CSR og kommunikation, Thomas Bang, i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Topchef: Her skal Aldi tjene pengeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD