Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Unge iværksættere når milepæl med deres succes-app

Wednesday den 11 July 2018 kl. 08:58 af: Kristian Holgersen

En dansk app bliver brugt af mere end 12.000 forretninger i otte lande Det har reddet millioner af måltider fra skraldespanden.

Siden holdet bag madspilds-app’en Too Good To Go var deltagere i DR-programmet Løvens Hule for næsten to år siden, har forretningen vokset sig markant større.

Dengang havde 800.000 hentet app’en ned på telefonen for at købe overskydende mad fra restauranter, dagligvarebutikker og bagerier til nedsat pris.

I dag har app’en 4,5 millioner registrerede brugere fordelt på otte europæiske lande, mens over 12.000 forretninger er en del af konceptet. Det har nu reddet 5 millioner måltider fra skraldespanden, skriver Too Good To Go i en pressemeddelelse.

- Too Good To Go's mission er at reducere madspild globalt, og det kræver, at vi løbende udvider til nye lande. Vi er nu i otte lande, og Spanien åbner senere på året som vores niende land, siger direktør Mette Lykke.

I sine første leveår har app’en fokuseret på mad, men nu kan blomsterforhandlere også komme af med sine overskudsblomster.

En tur i Løvens Hule

App’en Too Good To Go er stiftet af fem unge iværksættere tilbage i 2016.

Deltagelsen i Løvens Hule satte for alvor skub i forretningen, selvom de i første omgang besluttede sig for at afvise tilbuddene fra panelet af investorer, fremgik det af programmet.

Men efterfølgende lykkedes det alligevel en af de medvirkende erhvervsfolk, Birgit Aaby, at blive en del af projektet. Hun fik også software-rigmanden Preben Damgaard og Endomondo-stifteren Mette Lykke med.

Den 1. juni 2017 blev Mette Lykke administrerende direktør i Too Good To Go.

LÆS OGSÅ: Netto lancerer ny app: Finder nedsatte varer til kunderneFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD