Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Netto lancerer ny app: Finder nedsatte varer til kunderne

Onsdag den 4 april 2018 kl. 09:13 af: Kristian Holgersen

Et nyt våben mod madspild ser nu dagens lys i Netto.

Med en ny app kan Netto-kunder finde vej til nedsatte dato-varer i alle discountkædens butikker. App'en der har fået navnet, Mad Skal Spises, giver kunderne et overblik over, hvilke Netto-butikker der ligger inde med nedsatte dato-varer.

Netto regner med, at der løbende vil være mere end 250.000 nedsatte varer til rådighed landet over afhængig af dag og tid. Årligt vil det svare til mere end 12.000 ton madvarer.

I systemerne kan Netto hele tiden opdatere oversigten over varer, der sættes på tilbud, hvor mange der er, og i hvilke butikker de findes. Det åbner helt nye muligheder for kunderne, mener landedirektør i Netto, Brian Seemann Broe.

- Det er unikt, at man nu kan tjekke præcis hvor og hvornår, der er nedsatte madvarer til salg, siger han.

- Før har det været lidt mere tilfældigt, om man lige kunne finde en nedsat vare, der passede ind i dagens indkøb. Men med vores nye løsning kan man faktisk planlægge sine indkøb og vælge de nedsatte datovarer, man har brug for i de butikker, der er lige i nærheden, fortsætter han.

Ikke kun en Netto-app

Den nye app skal ikke kun være et anliggende mellem kunderne og Netto. Andre spillere i detailhandlen kan muligvis også få lov til at gøre deres varer tilgængelige på kundernes telefoner, fremgår det af pressemeddelelsen.

- Vi vil virkelig gerne have sat en bremse på det store madspild, og det kan vi ikke gøre alene. Derfor inviterer vi – ud over forbrugerne - andre, relevante fødevarevirksomheder med, som også gratis kan lægge deres madvarer ud på app´en, siger Brian Seemann Broe.

- På den måde kan vi forhåbentlig skabe både øget opmærksomhed og konkret handling, der kan forhindre det enorme ressourceforbrug. App'en vil gøre det muligt for alle at være sammen med os i kampen om få maden spist i stedet for, at den bliver kasseret.

App'en Mad Skal Spises bliver lanceret i samarbejde med Fødevarebanken.

LÆS OGSÅ: Erhvervsmand udstiller Netto på LinkedInFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD