Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Ny app samler intranet og social media

Foto: PR fotoTirsdag den 5 december 2017 kl. 10:45 af: Dennis Clausager

En dansk app vil gøre livet lettere for detailkæder ved at samle det bedste fra Facebook, Dropbox og andre løsninger. En franchisetager fra Søstrene Grene er begejstret.

Danske Ziik har bygget en kommunikationsplatform baseret på de mest populære egenskaber fra blandt andet Facebook, Dropbox og Skype.

Værktøjet skal hjælpe virksomheder med at vidensdele, engagere og kommunikere med alle medarbejdere via én samlet intuitiv app. Det skriver Ziik i en pressemeddelelse.

Undgår rodebutik

Målet har ifølge Ziik været, at forenkle de it-setups, der mange steder består en blanding af professionelle og private programmer, som for eksempel, mail via Gmail, Dropbox til fildeling og WhatsApp/Facebook til øvrig intern kommunikation.

- Rigtig mange danske virksomheder organiserer sig på kryds og tværs med alle mulige professionelle og private it-løsninger, som ikke taler sammen. Typisk ser vi, at en virksomhed har suppleret sin tunge og gammeldags intranetløsning med diverse softwares, forklarer Per Rorhdanz, CEO og stifter af ZiiK.

- Det er rent ud sagt en rodebutik og meget ineffektivt. Det har vi taget konsekvensen af og bygget én samlet platform, som løser de interne kommunikations-behov en virksomhed har. Appen indeholder funktionalitet, som mange kender fra Dropbox, Facebook og Skype samtidig med, at den bidrager til data compliance, fortsætter han.

Facebook er ikke altid hensigtsmæssig

En del detailkæder hidtil har benyttet lukkede grupper til at kommunikere med deres teams og medarbejdere, men det mener Ziik ikke er optimalt, da det kan give medarbejdere problemer med at skelne mellem arbejdsliv og privatliv.

- Vi har talt med mange virksomheder, som erkender, at de er faldet i ’Facebook-fælden’. Det er den nemme og hurtige løsning for intern kommunikation, for den kender vi jo alle sammen. Men det er ikke en professionel løsning, og det giver store udfordringer med at skelne mellem privat og professionelt brug. Mange danskere bryder sig ikke nødvendigvis om at skulle være ’venner’ med chefen og kollegerne via de private platforme som Facebook, siger Per Rohrdanz.

Oplagt for detail

Selvom app’en er udviklet til at dække alle typer virksomheder, er værktøjet ifølge Per Rohrdanz, især oplagt for detailkæder, store såvel som små.

- Ziik er udviklet med afsæt i franchise, som jeg har været involveret i gennem mange år. Kernefunktionaliteten og logikken imødekommer derfor behovene for dokumentation og informationsdeling i kæde- og detailregi, uanset organisationens kompleksitet. De fuldt integrerede sociale værktøjer sikrer fuld kontrol over data og skaber et højt medarbejder engagement, forklarer Per Rohrdanz til detailfolk.dk.

En af de kæder, der er allerede benytter løsningen, er Søstrene Grene, hvor franchisetager Rasmus Borre ser store perspektiver i løsningen:

- Vi er rigtig glade for ZiiK, fordi mange kendte og vitale funktioner er samlet ét sted. Og så er det dejligt, at vi kan lukke ned for Facebook, når vi er på arbejde, og ikke skal forstyrres af arbejde på Facebook, når vi holder fri. At der er tale om en native app, som er intuitiv at bruge har været afgørende i vores valg, siger Rasmus Borre fra Søstrene Grene.

Ziik er efter tre års udviklingsarbejde og en lang testperiode netop gået i luften. Virksomheden har løsningen live hos kunder i både Danmark og Sverige.

LÆS OGSÅ: Ny udsalgsapp hitter efter kun tre månederFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD