Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Supermarkeder beholder corona-tiltag i butikkerne

Foto: detailfolk.dkMonday den 16 August 2021 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Alle afstandskrav blev i weekenden rullet tilbage. Men ude i supermarkederne går man ikke helt tilbage til normalen.

I lørdags slap erhvervslivet endelig for rækken af afstands- og arealkrav. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Erhvervsministeriet.

- Det glæder mig meget, at hverdagen vender tilbage ude i erhvervslivet. Det er et afgørende vendepunkt ikke alene for virksomhederne, men for os alle sammen, siger erhvervsminister Simon Kollerup (A).

En fuldstændig tilbagevenden til livet før coronakrisen bliver det dog ikke aktuel i mange af landets supermarkeder. I både Coop og Salling Group beholder man nemlig afstandsmærkerne i gulvet, plexiglas foran kasser og håndspritten. Det skriver DR.

- Rigtig mange kunder har været glade for afstandskravene. Det ligger i vores dna, at vi lytter til kunderne, og derfor beholder vi det også. Jeg tror, at de fleste kommer til at overholde det. Men hvis der er nogen, der ikke gør, så lever vi også med det, siger Per Bank, adm. direktør i Salling Group, til DR.

Både Coop og begyndte satte de første afstandsmærker i gulvene i midten af marts 2020. Ifølge Information var det uddeleren Henrik Schou fra Superbrugsen i Brøndby, som kom på idéen først.

LÆS OGSÅ: Større afstand mellem kunderne kan blive en udfordringFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD