Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Succesfuld iværksætter-trio vil slå deres navn fast i Norden

Thursday den 1 July 2021 kl. 11:11 af: Kristian Holgersen

En dansk netbutik spinder guld på at sælge senge. I 2020 blev salget næsten fordoblet, og nu rettes skytset mod vores nabolande.

Der er sat turbo på væksten hos Bedre Nætter, som sælger senge på nettet.

I 2020 lykkedes det at lægge mere end 100 millioner kroner oven i omsætningen, som dermed lander på 208 millioner, mens bundlinjen vokser til det seksdobbelt - nærmere bestemt ni millioner

- Forbrugerne har fået øjnene op for at købe en seng online, siger Jonas Byskov, CFO i Bedre Nætter. Sammen med broderen Martin Byskov og vennen Anders Henningsen, stiftede han virksomheden tilbage i 2013.

- Vi har i flere år troet på den udvikling, og i 2020 har vi for alvor fået hul på markedet – godt hjulpet på vej af corona. Vi er samtidig lykkedes med at ramme en lidt anden målgruppe end tidligere, hvilket naturligvis er meget positivt for os, siger Jonas Byskov.

Satser på de nordiske markeder

Bedre Nætter har formået at holde omkostningerne nede, mens salget er braget frem, lyder det fra Jonas Byskov. Han forventer at holde momentum.

- Vi ser allerede nu rigtig gode takter for 2021, så vores forventning er helt klart at fortsætte væksten, siger Jonas Byskov.

Udover Danmark er Bedre Nætter i dag etableret i Norge, Sverige og Finland. I den kommende periode er det strategiske fokus at øge tilstedeværelsen og kendskabet på tværs af Norden.

- For at opnå det fulde potentiale i de enkelte markeder, kommer vi til at differentiere vores aktiviteter mere end det, vi gør i dag. Det vil især afspejle sig i vores markedsføring, som i højere grad vil blive tilpasset de individuelle lande, siger Jonas Byskov.

LÆS OGSÅ: Jysk genåbner svensk netbutik efter usædvanlig overbelastningFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD