Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

SengeSpecialisten udpeger ny topchef

Foto: PR-FotoTorsdag den 30 november 2017 kl. 10:45 af: Dennis Clausager

Den Jysk-ejede sengekæde indsætter den 1. februar 2018 en ny mand på posten som adm. direktør.

Det bliver en mand med lang erfaring i Jysk-koncernen, der den 1. februar 2018 sætter sig i den varme stol hos SengeSpecialisten, som Lars Larsen overtog tilbage i 2014.

40-årige Martin Bang er ny CEO i virksomheden, og hans opgave bliver at sikre den fortsatte vækst og udvikling i kæden. Det skriver Jysk i en pressemeddelelse.

Eksperter i salg og indkøb


Den nye CEO, har siden 2001 beskæftiget sig med indkøb og salg i forskellige stillinger i Jysk, og han ser frem til at bruge sine erfaringer derfra i sit nye job.

- At lave en god forretning handler jo i høj grad om at købe ind til de rigtige priser. Hos SengeSpecialisten skal vi vide alt om senge, så vores kunder kommer hjem med det helt rigtige produkt. Søvn er en meget vigtig del af et godt liv, og vores kernekompetence er grundlæggende at bruge vores viden til at sikre, at vores kunder sover godt. Men hvis det også skal være en god forretning for SengeSpecialisten, er det afgørende, at vi også tjener på handlen. Derfor skal vi være eksperter både i salg og indkøb, siger Martin Bang.

Fremgang

Martin Bang overtager chefstolen efter Rami Jensen, der som midlertidig CEO har forbedret indtjeningen markant det seneste år. Den afgående direktør er glad for at kunne overdrage en forretning i fremgang.

- SengeSpecialisten er inde i en rigtig god udvikling, og jeg er sikker på, at Martin vil få succes i jobbet som CEO. Jeg kommer personligt til at savne den daglige kontakt med de ansatte, men det har fra begyndelsen været klart, at der for mit vedkommende var tale om en midlertidig stilling. Nu glæder jeg mig til at kunne bidrage til SengeSpecialistens fortsatte udvikling via min plads i bestyrelsen og ellers bruge min energi fuldt ud på mit job som Executive Vice President, Business Development i Jysk, siger Rami Jensen.

SengeSpecialisten har i dag 19 butikker, der er specialiseret i madrasser, sengemiljøer og søvn. Den første butik åbnede i Aarhus i 1999, og kæden blev stiftet af iværksætter og nuværende COO, Jørgen Bebe Staal.

LÆS OGSÅ: Ny direktør til JyskFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD