Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Sengespecialisten udskifter direktøren

Lars Larsen med den oprindelige ledelse i Sengespecialisten, da alt var fryd og gammen. Fra venstre: Jørgen Bebe Staal, stifter af SengeSpecialisten, Lars Larsen, samt Brian Lund Nielsen der nu er forhenværende direktør i SengeSpecialisten.
Foto: JYSKTuesday den 11 October 2016 kl. 09:33 af: Dennis Clausager

Den Jysk-ejede sengekæde smider nu den tidligere medejer og direktør på porten. Stort underskud og behov for nye kræfter er årsagen.

Kort før offentliggørelsen af regnskabet for 2015/2016 er den administrerende direktør i Sengespecialisten, Brian Lund, nu historie i selskabet. Det skriver Jysk Nordic i en pressemeddelelse.

Regnskabet forventes, ifølge Jysk, at resultere i et underskud på omkring 7 millioner kroner.

Nye kræfter

Brian Lund har været en del af Sengespecialisten i 12 år og bevarede en mindre ejerandel af kæden, da Jysk købte aktiemajoriteten i november 2014. Ifølge bestyrelsesformanden er der dog nu behov for en anden profil til at føre kæden videre.

- Brian har, ligesom de øvrige ansatte i selskabet, ydet en stor indsats, og jeg er ikke i tvivl om, at virksomheden vil udvikle sig positivt i de kommende år. Bestyrelsen har dog i samarbejde med Brian besluttet, at der er brug for nye kræfter i forhold til det arbejde, der venter, og derfor har vi besluttet at afbryde samarbejdet, siger bestyrelsesformand for SengeSpecialisten, Jan Bøgh.

Ny direktør hentet i Jysk

Som ny administrerende direktør har Jysk hentet Rami Jensen, der frem til nu har siddet som Executive Vice President for Business Development.

 - Det er en udfordring, jeg glæder mig meget til. Sengespecialisten har over de senere år gennemført en lang række ændringer, som skaber et godt fundament for den fremtidige indtjening. Samtidig har virksomheden et meget stærkt team af ansatte, som er i stand til at tage langt de fleste beslutninger selv. Derfor fortsætter jeg også i min nuværende stilling i JYSK sideløbende med direktørjobbet hos Sengespecialisten, siger Rami Jensen.

Jysk har endnu ikke fremlagt regnskabet for kæden, men oplyser at resultatet, udover et minus på ca. 7 millioner kroner, viser en vækst i omsætningen på ca. 20 procent. Sengespecialisten har det seneste år åbnet tre nye butikker, og åbner snart en butik mere på Frederiksberg.

LÆS OGSÅ: Lars Larsen køber sengekædeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD