Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Lars Larsen køber sengekæde

Fra venstre: Jørgen Bebe Staal, stifter og salgs- og marketingdirektør i SengeSpecialisten. Lars Larsen, Købmand, JYSK. Brian Lund Nielsen, adm. dir. i SengeSpecialisten.
Foto: JYSKTuesday den 4 November 2014 kl. 08:44 af: Freja Thorbech

Dyne Larsens overtager en kæde af 11 fynske og jyske sengebutikker. Planen er at gøre den landsdækkende og efterfølgende ekspandere i udlandet.

Nu bliver Lars Larsens dyneimperium endnu større.

Lars Larsen Group, der i forvejen står bag kæderne JYSK, ILVA, IDEmøbler og Bolia.com, har købt aktiemajoriteten i sengekæden SengeSpecialisten, der har 11 butikker fordelt i Jylland og på Fyn.

- Vi er i forvejen eksperter i alt til en god nats søvn, og med overtagelsen af SengeSpecialisten kan vi nu tilbyde kunderne endnu flere valgmuligheder, siger Lars Larsen i en udtalelse.

Stifter af kæden Jørgen Bebe Staal og adm. dir. Brian Lund Nielsen bevarer en mindre aktiepost i selskabet, og kæden bliver ført videre med selvstændigt brand, sortiment og placering i markdet. Det er den samme model, som ILVA og IDEmøbler også er fortsat under, efter Lars Larsen sidste år indlemmede dem i sit imperium.

Vil udvide på Sjælland

Planene er, at JYSk's ejerskab skal sætte gang i SengeSpecialistens ekspansion, og der er allerede planer om butikker på Sjælland. 

- Vi har rigtig mange glade kunder i Jylland og på Fyn, og derfor glæder vi os til at blive landsdækkende og dermed nå ud til endnu flere med vores sengeløsninger, siger adm. direktør Brian Lund Nielsen.

På sigt betyder overtagelsen også, at der kan blive tale om en ekspansion i udlandet, ligesom dyne-kongen også benytter overtagelsen til at gøre sig klar på indtog fra udenlandske kæder.

- I lande som Holland, Tyskland og Sverige findes store landsdækkende specialforretninger for sengeløsninger i det segment, som SengeSpecialisten henvender sig til. Dem vil jeg da gerne give konkurrence, hvis de finder på at komme her til landet. Jeg er overbevist om, at vi kan gøre en landsdækkende succes ud af SengeSpecialisten - og senere også etablere butikker i udlandet, siger Lars Larsen.

Parterne vil ikke offentliggøre detaljer om handlen.

SengeSpecialisten blev stiftet i 1999 af nuværende salgs- og marketingdirektør Jørgen Staal. Den første butik åbnede i Aarhus, og fra starten har sortimentet været kvalitetsmærker indenfor senge og sengetilbehør.

Den første JYSK-butik åbnede i Danmark i 1979, og i dag har kæden over 2.200 butikker og 18.500 medarbejdere i 36 lande.

LÆS OGSÅ: JYSK og IDEmøbler flytter sammenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD