Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Overvældende flertal: Netbutikker hjælper danskerne igennem krisen

Foto: detailfolk.dkThursday den 25 March 2021 kl. 06:00 af: Redaktionen

Danskernes syn på netbutikkernes rolle under coronakrisen er yderst positiv. - Jeg må sige, at jeg blev umådelig stolt, siger direktør.

Landets netbutikker gør en god figur i offentligheden, viser en undersøgelse fra Dansk Erhverv.

Næsten 9 ud af 10 danske forbrugere har svaret, at de er “meget” eller “delvist enige” i udsagnet om, at butikkerne på nettet har spillet en central rolle i at hjælpe danskerne igennem coronakrisen.

Samtidig svarer 74 procent, at netbutikkerne løfter en samfundsopgave ved at give marginaliserede grupper flere muligheder for indkøb, mens otte ud af 10 mener, at netbutikkerne udgør en central del af dansk erhvervsliv.

- Jeg må sige, at jeg blev umådelig stolt og glad på netbutikkernes vegne, da jeg så tallene, fordi jeg ved, hvor hårdt de knokler, og hvor meget den her anerkendelse betyder for dem. Det er et længe ventet og meget velfortjent klap på deres skuldre, siger Niels Ralund. Han er e-handelsdirektør i Dansk Erhverv.

Men alt er trods alt ikke fryd og gammen. Et markant flertal af danskerne mener nemlig, at nethandel går ud over de lokale butikker. Ifølge Dansk Erhverv er der dog et holdningsskifte på vej i forholdet mellem fysiske butikker og netbutikker.

- Mange virksomheder har haft travlt med at åbne for nethandel, og flere kommuner og handelsstandsforeninger har også lavet digitale markedspladser for at hjælpe butikkerne, siger Niels Ralund og fortsætter:

- E-handel bliver i stigende grad set som en nødvendig del af forretningen, der kan åbne døren for både eksisterende og nye kunder. Det er i mine øjne den helt rigtige vej at gå, og det vil forhåbentligt fortsætte, når vi kommer på anden side af krisen.

LÆS OGSÅ: Verdenskendt netbutik kan ende i kløerne på danske myndighederFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD