Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Stormagasin 2.0: Makkerpar vil åbne handelsplatforme i virkeligheden

Foto: detailfolk.dkMonday den 14 December 2020 kl. 09:54 - Kilde: Børsen

En genvej til fysiske butikker. Det er idéen bag nyt koncept, som skal trække virksomheder fra nettet over i den fysiske detailhandel.

I løbet af de kommende måneder skulle makkerparret Dennis Eriksen og Dion Guldberg være klar til at åbne deres bud på et “stormagasin 2.0.”

Der er tale om en slags markedsplads, som man kender det fra Amazon, men bare i fysisk form, hvor en række forskellige brands bliver samlet under ét tag. Det skriver Børsen.

- Hvis du er en onlinebutik i dag, og ikke har en fysisk butik, så kommer du til at tabe. Begge platforme er nødvendige. Vi tilbyder det fysiske ben til de onlinevirksomheder, der kun har en onlinetilstedeværelse i dag, siger Dennis Eriksen til Børsen.

De to iværksætteres selskab hedder Censuum. Målet er at gøre det nemmere for virksomhederne at udvide med en fysisk butik.

I stedet for at stå for alt selv - eksempelvis lejekontrakter og etableringer - kan virksomhederne simpelthen leje en plads i Censuums butik, lyder den enkle forklaring på selskabets LinkedIn-profil, hvor konceptet desuden bliver kaldt et slags "stormagasin 2.0."

Hvor den første butik kommer til at ligge er endnu ikke afgjort. Ifølge Børsen er Censuum er langt fremme i forhandlingerne om et lejemål ved Nørreport Station.

LÆS OGSÅ: Matas-ejet selskab har åbnet første fysiske butik

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD