Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Gazelle-virksomhed åbner første fysiske butik

Monday den 2 November 2020 kl. 09:44 af: Kristian Holgersen

Et dansk brand med hul igennem til internationale popstjerner åbner sin første flagskibsbutik. Den får adresse på hjemlig grund.

Siden opstarten i 2009 er det danske smykkebrand Sif Jakobs skudt betragteligt i vejret.

I dag har virksomheden smykker liggende hos mere end 1.300 eksterne forhandlere i 18 lande. De bliver nu suppleret af en flagskibsbutik, fremgår det af en opdatering på LinkedIn.

- Vi er begejstrede over at kunne meddele, at vi åbner vores første flagskibsbutik nogensinde. Vi har fundet den perfekte placering i hjertet af København, skriver Sif Jakobs.

Butikken kommer til at ligge på Ny Østergade 19 - lige på hjørnet af Store Regnegade - og åbner onsdag den 11. november.

Guldsmed og designer - Sif Jakobs - grundlagde virksomheden i 2009, som hun også lægger navn til. Hele to gange, i 2015 og 2015, har hun modtaget en af dagbladet Børsens Gazelle-priser for at være det mest innovative og hurtigst voksende smykkebrand.

Ifølge Sif Jakobs’ hjemmeside har internationale popstjerner som Miley Cyrus, Katy Perry og Cheryl Cole haft smykker på fra det danske mærke.

LÆS OGSÅ: Dansk succeskæde lukker sin første butikFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD