Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Webshop åbner en fysisk butik: - Det kan lyde helt tosset

Thursday den 29 October 2020 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Med en fysisk butik vil webshop for printerpatroner skille sig ud fra mængden. En fuldstændig traditionel butik er der ikke tale om.

Den danske netbutik Tonerland, der sælger blæk- og tonerpatroner til printere, prøver at styrke forretningen ved at gå offline.

Ude på lageret i Randers har Tonerland netop fået indrettet sin første fysiske butik. Ifølge en pressemeddelelse handler det om at blive mere synlig blandt konkurrenterne og yde bedre service til kunderne.

- Ja, det kan lyde helt tosset at åbne en fysisk butik i en branche, hvor der virkelig er kamp om at være billigst, skriver Tonerland.dk og fortsætter:

- Men dels ligger der rigtig mange virksomheder i Randers og omegn, som nu ikke behøver vente på, at posten først kommer i morgen, og dels ser vi det som en måde at skille os ud fra konkurrenterne, og vise at vi mener det her lidt mere seriøst. At vi er lidt mere servicemindede end alle de andre i branchen.

En fuldstændig traditionel butik er der ikke tale om, fremgår det af pressemeddelelsen:

- Vi har ikke nogle egentlige åbningstider i butikken”, men holder generelt altid åben mellem 9 og 14. Så har du andre behov, eller vil du være helt sikker på ikke at køre forgæves, er det også en god ide lige at give os et ring, før du kører hjemmefra.

LÆS OGSÅ: Tidligere konkurskæde får igen en fysisk butikFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD