Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Kendte iværksættere åbner en fælles rotations-butik

Wednesday den 10 June 2020 kl. 09:48 af: Kristian Holgersen

De har normalt nettet som hjemmebane. Men nu går tre danske iværksætter-brands sammen om en anderledes butik på Strøget.

Tre danske iværksætter-brands - About Vintage, Christopher Cloos og Barons - arbejder nu sammen om et lidt anderledes projekt.

Normalt er nettet deres klare hjemmebane, men nu starter de en fælles butik på Strøget i København, skriver Fashion Forum og MigogKBH.

Butikken får et rotationsprincip, og det betyder, at sortimentet skifter med jævne mellemrum. Christopher Cloos er allerede rykket ind med både solbriller og personale, mens skjortemærket Barons overtager deres plads til september.

About Vintage, der sælger ure, kommer til at være en fast bestanddel i butikken, som virksomheden har kørt på egen hånd siden januar.

- Ved at skabe en foranderlig butik, der løbende udvikler sig i forhold til det specialiserede sortiment, tror vi på, at vi kan tilfredsstille oplevelseslysten hos kunderne fra besøg til besøg, siger Thomas Andersen til MigiogKBH. Han er medstifter af About Vintage.

Barons gjorde sig bemærket i DR-programmet Løvens Hule, hvor Jesper Buch ville lægge 15 millioner kroner for virksomheden. Trods beløbet, som var det største nogensinde, sagde stifteren, Joachim Latocha, nej tak.

Til gengæld fik han en af de andre løver, Jacob Risgaard, med ombord.

LÆS OGSÅ: Dansk kæmpe åbner netbutik midt i coronakrisenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD