Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Store ændringer i Aldi: Dropper regionskontor og gør direktionen større

Foto: Aldi.dkTuesday den 29 September 2020 kl. 11:07 af: Kristian Holgersen

For at bryde stimen af underskud vælger Aldi Danmark at gennemføre markante ændringer i organisationen. Topchef har tiltro til planerne.

Gennem mange år har Aldi haft svært ved at få gang i hjulene og tjene penge på det danske marked.

Det har nu fået ledelsen til at foretage en række ændringer i organisationen, som gerne skulle være med til at stille discountkæden bedre i den hårde konkurrence på markedet for dagligvarer.

Aldi Danmark nedlægger regionskontoret i Haverslev og rykker i stedet alle opgaverne til regionskontoret i Kolding. Som konsekvens er 22 administrative medarbejdere blevet opsagt, mens regionsdirektøren i Kolding - Mohammad Mosleh - må vige pladsen til fordel for kollegaen Michael Ottesen, som kommer fra Haverslev.

- At lukke vores regionskontor i Haverslev – med de store, personlige konsekvenser det har for medarbejderne – har været en svær men nødvendig beslutning for at sikre os overskud på bundlinjen igen, siger Finn Tang i en skriftlig kommentar. Han er adm. direktør i Aldi Danmark.

- Direktionen tror fuldt og fast på, at det er det rigtige, fremtidssikrede setup, fortsætter han.


Får selskab i direktionen

Aldi Danmark har også foretaget ændringer i den absolutte topledelse.

Christian H. Schmidt, der er viceadministrerende direktør i Aldi, har således fået plads i direktionen, hvor Finn Tang hidtil har været ene mand.

- For mig er udvidelsen af vores direktion et tydeligt tegn om, at vores ejere ønsker endnu mere fart over den transformation, som den danske organisation for alvor tog hul på i 2018, siger CHristian H. Schmidt og fortsætter:

- De ændringer, Finn Tang allerede søsatte og varslede for 2 år siden, skal nu yderligere accelereres, og det er en super spændende opgave, som jeg har kastet mig fuldbyrdet ind i.

DIrektør får håndgribelig opgave 

Samtidig er René Friis Nielsen indtrådt som direktør for Aldi Ejendomme. Han kommer til at arbejde med en ambitiøs strategi, der både inkluderer modernisering af eksisterende butikker og åbning af helt nye.

- Den opgave, jeg har takket ja til, er meget håndgribelig, siger René Friis Nielsen i en skriftlig kommentar.

- Vi skal åbne op mod 70 spritnye butikker og ombygge cirka 120 eksisterende Aldi i de kommende år, så der bliver fart på! Teamet er klar, vi har mange positive dialoger i gang allerede, og så har vi ikke mindst den fulde opbakning fra vores tyske ejere, så der kan rykkes hurtigt, når de rigtige muligheder opstår.

LÆS OGSÅ: Aldi ruller populært app-samarbejde ud i hele kæden

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD