Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Discountkæde lander aftale med et af Danmarks landshold

Thursday den 4 June 2020 kl. 06:00 af: Redaktionen

En ny aftale kobler kokkelandsholdet og en af landets discountkæder sammen. Der er tale om rollemodeller, siger direktør.

Kokkelandsholdet indgår et samarbejde med discountkæden Lidl, som har planer om at give danskerne helt nye køkkenskills - og måske genopfriske nogle af de gamle.

- Vi er svært begejstrede for, at vi nu skal arbejde sammen med nogle af Danmarks allerbedste kokke, siger Dirk Fust i en pressemeddelelse. Han er administrerende direktør i Lidl Danmark.

- Kokkelandsholdet er fantastiske rollemodeller for både børn og voksne, fortsætter han.

Som den første aktivitet besøger Kokkelandsholdet et par af Blå Kors’ sommerlejre for udsatte børn og unge, hvor kokkene afholder workshops, som skal gøre deltagerne til mini-eksperter i danske råvarer og lære dem professionelle ”kokke-skills,” de kan tage med sig hjem.

Ifølge organisationen Madkulturen er andelen af danskere, der laver helt hjemmelavet mad, faldet fra 55 procent i 2015 til 48 procent i 2018.

Samtidig er antallet af danskere, der bruger under 15 minutter i køkkenet på aftensmaden, steget fra 26 procent til 32 procent, ligesom forbruget af færdigretter og takeaway er opadgående.

LÆS OGSÅ: Firmaets mand bliver ny salgsdirektør i LidlFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD