Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Direktør lufter ambitiøs plan for nye Lidl-butikker

Foto: PRWednesday den 2 September 2020 kl. 10:26 - Kilde: Finans

Der er plads til flere dagligvarebutikker i Danmark, lyder det fra Lidl-direktør, som sætter et konkret mål for kædens ekspansion.

Dagligvarebutikkerne ligger allerede meget tæt i Danmark, og de kunne uden større problemer betjene en langt større befolkning.

Alligevel fortsætter de store kæder med at planlægge yderligere ekspansion. En af dem er Lidl, som for et par måneder siden åbnede to butikker i rap og dermed nåede op på at have 130 af slagsen.

Ifølge ejendoms- og udviklingsdirektøren i Lidl Danmark, Mads T. Nielsen, arbejder hele organisationen på at nå 200 butikker inden for en overskuelig periode. Det kan markedet godt rumme, siger han til Finans.

- Vi vinder markedsandele og får godt fodfæste, hvor vi etablerer os. Der er kamp om de gode placeringer - især i storbyerne - og konkurrencen er intens. Vi skal ikke bare åbne for at åbne. Det skal også være økonomisk rentabelt, siger han til Finans.

Konkurrenterne har samme planer

Tidligere på sommeren gennemførte TV2 en rundspørge blandt landets discountkæder, som viste, at Netto, Rema 1000, Aldi og Lidl havde 36 nye butikker på vej alene i 2020.

Men egentlig har markedet slet ikke brug for flere butikker, mener Dorthe Wimmer. Hun er forbruger- og detailekspert ved Retail Institute Scandinavia.

- Når vi kigger på, hvordan vi som danskere handler ind, er vi nogle af dem, der handler oftest ind i hele verden. Og det er fordi, vi har alt for mange supermarkeder til vores lille land, har hun sagt til TV2.

LÆS OGSÅ: Coop tester en helt ny discountkæde flere steder i landet

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD