Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Stifter af protestgruppe opdigtede middag på restaurant

Foto: detailfolk.dkThursday den 18 February 2021 kl. 10:52 af: Kristian Holgersen

Manden bag en protestgruppe, som vil have erhvervsdrivende til at se stort på nedlukningen, løj om besøg på restaurant. Ejeren er rystet.

Tirsdag lagde erhvervsmanden Torkil Poulsen et billede på Facebook, hvor han netop havde færdiggjort et måltid restauranten Phi Mo i Odense.

- Har netop spist lækker mad på min nye favorit restaurant, skrev han i sin opdatering.

Problemet er bare, at det slet ikke passede. Det skriver indehaveren af restauranten - Yasar Nazir - på Facebook. Han er både "rystet" og "målløs" over Torkild Poulsens opførsel.

- Så kommer denne person ind i dag 16. februar 2021 kl. 16.54 og får taget et billede og smutter ud af døren kl. 16.56! Altså på under 2 minutter får han en til at tage billedet og påstår han har spist hos os!? Kan I se glas, bestik eller tallerkener? Nej vel, Fordi alt er pakket væk af gode grunde!

- Samtidigt kan jeg konstatere at manden har været i Godaften Danmark i primetime og opfordre butikker og restauranter om at åbne op ulovligt på facebook, skiver Yasar Nazir.

Torkil Poulsen har brugt de seneste uger på at protestere højlydt over nedlukningen - blandt andet gennem facebookgruppen “National genåbning 15. Februar 2021,” der nåede op i nærheden af 10.000 medlemmer, inden den blev lukket. Han erkender at have snydt med billedet.

- Det, Yasar skriver i sit opslag, er rigtigt. Jeg var der ikke ret længe og fik hverken noget at spise eller drikke i restauranten, siger Torkil Poulsen til TV2 Fyn.

Til DR forklarer han videre, at det handler om at slå igennem i medierne. Ifølge Torkil Poulsen gør regeringen brug af skræmmekampagner uden hold i virkeligheden, og så må man slå igen med samme våben, lyder hans ræsonnement.

LÆS OGSÅ: Mandagens protester mod nedlukning mødte begrænset opbakningFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD