Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Søstrene Grene viser nyt butikskoncept frem i København





Søstrene Grene viser nyt butikskoncept frem i København
Foto: PR

Mikkel Grene, adm. direktør i Søstrene Grene, ser frem til at præsentere københavnerne for kædens seneste butikskoncept. Foto: PR.

Tuesday den 5 October 2021 kl. 09:27 af: Kristian Holgersen

I dag åbner Søstrene Grene en butik, hvor der venter kunderne en helt anderledes oplevelse. Det nye koncept har stået sin prøve i udlandet.

Når Søstrene Grene genåbner sine lokaler på Amagertorv i København efter en større renovation, bliver det med kædens seneste butikskoncept.

De velkendte kendetegn ved Søstrene Grene - den dæmpede belysning og den snørklede labyrint - præger stadig butikken. Men med udrulningen af konceptet, som hedder Retail for the senses, stræber den landsdækkende kæde efter at gøre kundeoplevelsen mere kreativ og sanselig.

- Med konceptet skaber vi rum i rummet, der stimulerer alle sanser, siger Rene Jensen. Han er franchisepartner i Søstrene Grene og står bag butikken på Amagertorv.

- Vi har arbejdet med lysene og indtrykkene, så turen gennem butikken er blevet til en rejse gennem vores produktunivers, som skal opleves og mærkes. Hos Søstrene mener vi, at forandring fryder, og vi håber meget, at vores gæster vil blive inspireret af de nye omgivelser, siger Rene Jensen.

Flere ombygninger på vej

Ifølge den adm. direktør i Søstrene Grene, Mikkel Grene, skal det nye koncept rulles ud i flere af kædens eksisterende butikker. Det har allerede stået sin prøve i udlandet.

- Butikskonceptet er blevet taget rigtig godt imod i flere byer såsom Berlin, Helsinki og Trondheim, og flere konceptbutikker er på vej både i ind- og udland i den kommende tid, siger Mikkel Grene.

- Vi er meget spændte på at fremvise det nye butikskoncept for besøgende i København, da butiksoplevelsen vil være en helt anden, end vores kunder er vant til, siger direktøren.

Udover ombygninger er Søstrene Grene også ved at genstarte ekspansionen. Den gamle drøm om at nå 500 butikker er blevet støvet af efter et solidt regnskabsår.

- Vi har sat gang i ekspansionsplaner, der betyder, at vi vil åbne mere end 100 butikker inden for de næste tre år. Det vil bringe os på flere end 350 butikker, og vi mener heller ikke, at 500 butikker er urealistisk på sigt, siger Mikkel Grene.


SØSTRENE GRENE

Omsætning:
2020/21: 1.217.949 t. kr.
2019/20: 1.049.277
2018/19: 1.127.61

Resultat før skat:
2020/21: 50.299 t. kr.
2019/20: (59.377)
2018/19: 31.126

Kilde: Søstrene Grene


LÆS OGSÅ: Søstrene Grene slog igen og står nu med et kæmpe overskud



Flere detailnyheder Gå til forsiden




Daglig nyhedsmail:



Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirect







Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD