Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Søstrene Grene satser på mærkevarer udefra

Foto: detailfolk.dkMandag den 3 maj 2021 kl. 11:44 - Kilde: Finans

I Søstrene Grene så man et behov for at udvide sortimentet på nettet. Det har ført til nye partnerskaber.

Partnerskaber skal være med til at drive væksten i Søstrene Grene. Sådan lyder meldingen fra den adm, direktør, Mikkel Grene, i et interview med Finans.

Det betyder blandt andet, at en række mærker udefra nu får plads i Søstrene Grene - herunder smykkemærkerne AndCopenhagen og Lulu Copenhagen og hudpleje-mærkerne Ecooking og Weleda

- Vi har konstateret et behov for en udvidelse af vores sortiment i onlinehandlen, siger Mikkel Grene til Finans og fortsætter:

- Derfor har vi taget en dialog med udvalgte brands, som vi gerne vil være partner med inden for bestemte produktkategorier. Fremover kan der komme flere partnerskaber til. Også når det gælder salg og distribution af vores egne varer i lande, hvor vi ikke selv har butikker, siger han.

Aftale med Nemlig.com

For nylig kunne Mikkel Grene præsentere et nyt partnerskab med onlinesupermarkedet Nemlig.com, som giver Søstrene Grene adgang til et langt bredere udsnit af kunder.

Det var samtidig et af de første skridt i en langsigtet ændring af strategien.

- Vores fysiske butikker er fortsat rygraden i Søstrene Grenes forretningsstrategi, men med webshop på syv markeder og nu også en specialbutik på nemlig.com er vi kommet et skridt videre på vores rejse mod at blive en omnichannel-virksomhed - en virksomhed, der er tilgængelig på flere kanaler, og som dermed møder kunderne, hvor de er, sagde Mikkel Grene dengang i en pressemeddelelse

- Ved at være til stede på nemlig.com håber vi desuden på at nå ud til et bredere kundesegment, som måske ikke besøger vores egne butikker så ofte, fortsatte han.

LÆS OGSÅ: Søstrene Grene kan endelig åbne sin hidtil største butik

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD