Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Søstrene Grene kan endelig åbne sin hidtil største butik

Foto: detailfolk.dkFredag den 26 februar 2021 kl. 06:00 af: Redaktionen

Verdens største Søstrene Grene-butik kan få lov til at åbne mandag. - Vi har eksperimenteret med forskellige nye tiltag, siger topchefen.

På mandag, hvor store dele af detailhandlen igen kan holde åbent, er Søstrene Grene klar til at slå dørene op for den hidtil største butik i kæden.

Men selvom butikken har en pæn størrelse, så er der ingen problemer med at falde ind under kravet for genåbning. Det samlede areal i butikken, som ligger i Aarhus, løber nemlig op i 645 m2.

- I disse tider er vi særligt glade for, at butikken er så stor og rummelig, så vi kan byde inden for til en behagelig og sikker butiksoplevelse ud over det sædvanlige, siger topchef Mikkel Grene.

- De øvrige butikker i Aarhus, der er placeret i Bruuns Galleri og City Vest, er fortsat midlertidigt lukkede, men vi håber på, at de kan åbne midt i marts, siger Mikkel Grene.

Tester anderledes indretning

Udover at have meget plads at boltre sig på, så eksperimenterer Søstrene Grene også med forskellige nye tiltag i butikken, som har adresse ved Skt. Clemens Bro i Aarhus.

- Dette har resulteret i en særlig indretning af butikken og forskellige nye tiltag, som vi ikke har prøvet andre steder. Vi er derfor meget spændte på, hvordan kunderne vil tage imod det, siger Mikkel Grene.

Ifølge Carsten Grene, der er kreativ direktør i den familieejede kæde, bliver der blandt andet gjort mere for at inddrage kunderne.

- Vi ønsker at give vores kunder en meget speciel og sanselig oplevelse, når de besøger vores nye butik. Derfor har vi til hver af vores produktkategorier eksperimenteret med at lave en overraskelse til kunderne ved at skabe en ny oplevelse, et nyt visuelt set-up og dekorationer, der skaber kundeinvolverering og appellerer til kundernes kreativitet, siger han.

Den nye butik er midlertidig og forventes at være åben i omkring et år. I mens vil den oprindelige butik på strøget i Aarhus holde lukket grundet renovering af den historiske bygning, hvor den allerførste Søstrene Grene-butik åbnede på første sal tilbage i 1973.

LÆS OGSÅ: Dansk topmøde: Supermarked får fingrene i varer fra Søstrene GreneFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD