Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Slagen Magasin-ejer er solgt: 12.000 job kan gå tabt

Foto: detailfolk.dkMandag den 25 januar 2021 kl. 11:40 af: Kristian Holgersen

En modeportal på nettet overtager store dele af britiske Debenhams - bare ikke de fysiske varehuse.  Danske Magasin kan fortsætte.

For en sum svarende til 460 millioner danske kroner har modeselskabet Boohoo Group Plc købt resterne af den britiske varehuskæde Debenhams, som gennem længere tid har været i dybe økonomiske vanskeligheder.

Med i den store handel er alle Debenhams’ egne varemærker og hjemmesider, mens de 118 fysiske varehuse i Storbritannien bliver forbigået.

Ifølge en pressemeddelelse fra Debenhams står varehusene til at lukke permanent på den anden side af det store ophørsudsalg. Det bliver i så fald afslutningen på et kapitel i britisk detailhistorie, som strækker sig hele 242 år tilbage i tiden, og samtidig står 12.000 job til at gå tabt.

- Vi er glade for at have sikret fremtiden for dette fantastiske brand og gøre det muligt for Debenhams at genopstå i en anden form efter pandemien, siger en talsmand fra Debenhams’ administrator, FRP Advisory.

Magasin kører videre

Handlen kommer ikke til at påvirke danske Magasin, som blev opkøbt af Debenhams for lige over 10 år siden, fremgår det af pressemeddelelsen.

Magasin fungerer som en selvstændig enhed, understreger økonomidirektør Peter Fabricius i flere medier.

- Magasin i Danmark er en økonomisk sund og veldrevet forretning med 150 år på bagen. Når en ny ejer på et tidspunkt melder sig på banen, så ser vi frem til samarbejdet, siger han ifølge BT.

- Indtil da kan både vores kunder, vores mange hårdtarbejdende medarbejdere og vores fantastiske samarbejdspartnere se frem til præcis det, de oplever i dag: et Magasin i fremdrift og med speederen i bund, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Magasins ejer har planer om at lukke alt ned i hjemlandetFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD