Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Magasins ejer har planer om at lukke alt ned i hjemlandet

Foto: detailfolk.dkWednesday den 2 December 2020 kl. 10:32 af: Kristian Holgersen

Forsøget på at finde en ny ejer gik i vasken, så nu vil britiske Debenhams begynde at lukke alle sine varehuse. Magasin fortsætter.

En længere lidelseshistorie står nu til at få en ulykkelig slutning.

Britiske Debenhams har nemlig planer om at lukke alle sine 124 varehuse i Storbritannien på den anden side af et ophørssalg - medmindre en redningsmand melder sig på banen i allersidste øjeblik.

Den økonomisk trængte varehuskæde, som måtte søge om konkursbeskyttelsen i foråret, har ikke haft held til at finde en ny ejer, og senest endte forhandlinger med JD Sports Fashion uden resultat, skriver flere medier.

- Alle rimelige skridt blev taget for at gennemføre en handel, der ville kunne sikre Debenhams fremtid. Det økonomiske landskab er imidlertid ekstremt udfordrende, forklarer en talsmand for Debenhams i en pressemeddelelse.

- Beslutningen om at påbegynde et lukningsprogram er truffet efter nøje overvejelser, slår talsmanden fast.

I 2009 købte Debenhams, som ejer varehuse flere steder i verden, Magasin af investorgruppen Magillum for en sum af 101 millioner kroner. Men de danske varehuse bliver ikke påvirket af problemerne i Storbritannien, fremgår det af pressemeddelelsen fra Debenhams.

Tidligere på året skrev avisen The Times, at Debenhams havde taget de første skridt i en salgsproces, så Magasin kunne komme på nye hænder. 

Prisen skulle ligge på omkring 150-200 millioner pund. For et par år siden blev der afgivet et købsbud på 100 millioner pund, men den handel blev aldrig gennemført, kunne mediet Drapers berette om.

LÆS OGSÅ: Ejer vil sælge Magasin: Dansk gigant siger nej takTilføjFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD