Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Sådan fjerner Jysk 27 millioner plastikposer om året

Wednesday den 3 February 2021 kl. 11:51 af: Redaktionen

Med en simpel løsning siger Jysk farvel til millioner af plastikposer hvert eneste år. - Det er stort, lyder reaktionen fra direktør.

Fremover bliver sengelinned og lagner fra Jysk ikke pakket ind i plastik.

I stedet vil Jysk til at bruge et papbånd til formålet, og det kommer til at gøre et betydeligt indhug i forbruget af plastik. Hvert år sælger boligkæden nemlig omkring 27 millioner lagner og sengelinned.

- Det er stort at udrydde 27 millioner plastikemballager hvert år. Det reducerer vores CO2-udslip og giver vores kunder en emballage, der er nem at sortere derhjemme, siger Sam Harrington i en pressemeddelelse. Han er Sustainability Manager hos Jysk.

- Hvis du krøllede de 27 millioner plastikemballager sammen og smed dem på gulvet af en gennemsnitlig Jysk-butik på ca 1200 m2, ville poserne fylde butikken op til over hovedhøjde, siger han.

Den nye emballage vil også gøre det nemt for kunderne. Papbåndet kan sorteres i papirspanden, hvor det ofte ikke var muligt i private hjem at affaldssortere den bløde plastik, som emballagen har bestået af indtil nu.

- Det er et projekt, som jeg har arbejdet på i flere år, og vi har været igennem mange forskellige emballagetyper på vejen. Målet var at finde et mere bæredygtigt emballagedesign for sengelinned og lagner i en god kvalitet, og jeg er mere end tilfreds med resultatet, siger Kathrine Møller Vinther, Hun er Category Manager Bed linen & Sheets hos Jysk.

Jysk har over 2.900 butikker og 26.500 medarbejdere i 51 lande.

LÆS OGSÅ: Jysk-familien jagter opkøb: Man skal ikke lade en god krise gå tabtFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD