Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Største overskud nogensinde i Jysk

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 26 november 2020 kl. 12:16 af: Kristian Holgersen

- Jeg mener roligt, man kan sige, at vi gennem det seneste år for alvor har set styrken af vores forretningsmodel, siger topchefen for Jysk.

Trods mange usædvanlige udfordringer kommer Jysk alligevel ud af det forskudte regnskabsår 2019/20 med et rekordstort overskud før skat på 3,6 milliarder kroner.

Det skriver den store boligkæde i en pressemeddelelse, hvor den administrerende direktør, Jan Bøgh, også kan glæde sig over den største omsætning nogensinde. 30,4 milliarder, lyder det samlede beløb på.

- Jeg mener roligt, man kan sige, at vi gennem det seneste år for alvor har set styrken af vores forretningsmodel, siger Jan Bøgh og fortsætter:

- Ikke kun i forhold til at udnytte vores stærke lokale landeorganisationer. Det gælder også i forhold til at kontrollere vareflowet under meget uforudsigelige omstændigheder og i forhold til at flytte kunderne fra fysiske butikker og over til vores click & collect og onlineløsninger, så vi har kunnet holde salget oppe, selv da hovedparten af vores butikker var lukket.

Færre investeringer

Coronakrisen har fået Jysk til at skrue ned for ekspansionen, og det er ifølge Jan Bøgh bagsiden af medaljen: Færre investeringer har været med til at øget overskuddet.

- Det var helt simpelt ikke muligt at gennemføre alle de planlagte butiksaktiviteter, hvilket selvfølgelig har en positiv effekt på resultatet, fordi vi har investeret mindre end planlagt i vores fysiske butikker, siger Jan Bøgh.

- Det betyder imidlertid også, at der er ekstra fokus på at gennemføre så mange investeringer som muligt i dette regnskabsår, fortsætter han.

Lige nu er målet at åbne mindst 150 butikker, skriver Jysk i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Rekordår sender Jysk ud efter endnu flere eleverFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD