Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Gode takter får Lars Larsen-kæde til at se mod udlandet

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 19 november 2020 kl. 10:43 af: Kristian Holgersen

For andet år i træk har en af kæderne i Lars Larsen Group sorte tal på bundlinjen. Direktøren lufter planer om endnu flere butikker.

Efter en stime af lutter underskud lykkedes det endelig for SengeSpecialisten at få det rigtige regnskabs-ben ud af sengen sidste år.

Fremgangen fortsætter i det seneste årsregnskab, som gælder for 2019/20, hvor resultatet før skat vokser fra 3,4 til 12 millioner kroner.

Den administrerende direktør, Martin Amstrup Bang, kalder udviklingen for “meget tilfredsstillende.” Han mener, at danske forbrugere er begyndt at gå mere op i god søvn, og det kommer SengeSpecialisten til gode.

- Vi glæder os selvfølgelig over, at der er kommet mere fokus på søvn. Det er jo der, vi er stærke. Med mange erfarne medarbejdere med stor viden om søvn tør jeg godt sige, at vi har en unik position i forhold til at hjælpe kunderne, siger Martin Amstrup Bang i en pressemeddelelse.

Det præcise tal for omsætningen bliver ikke lagt frem, men SengeSpecialisten kan afsløre, at der er tale om en fremgang på 13 procent.

Kæden skal vokse

Gennem det netop afsluttede regnskabsår har SengeSpecialisten åbnet fire nye steder, så kæden nu tæller i alt 31 butikker. Ifølge direktøren er endnu flere på vej - også i udlandet.

- Vi arbejder aktivt på at udvide vores forretning til udlandet enten gennem at åbne nye butikker eller overtage eksisterende, siger Martin Amstrup Bang og fortsætter:

- Her er det naturligvis en stor fordel at være ejet af Lars Larsen Group, fordi vi dermed har en ejer, der grundlæggende deler ambitionen om fortsat vækst og samtidig har en finansiel styrke, der gør det muligt at foretage de nødvendige investeringer.

SengeSpecialisten er en del af Lars Larsen Group.

LÆS OGSÅ: Lars Larsen-kæde: Effekten af kæmpe satsning har været for lilleFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD