Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Jysk-familien jagter opkøb: Man skal ikke lade en god krise gå tabt

Formand i Lars Larsen Group, Jacob Brunsborg (tv), og adm. direktør Jepser Lund.
Foto: PR-fotoLARS LARSEN GROUP

Består af alle de selskaber, som er ejet af familien Brunsborg - efterkommere af stifter Lars Larsen.

Omsætning (mio. DKK)
2019/20: 35,648
2018/19: 32,711

Resultat e. skat (mio. DKK)
2019/20: 3,214
2018/19: 2,960

Medarbejdere (mio. DKK)
2019/20: 35.000
2018/19: 33.500

Kilde: Jysk

Friday den 29 January 2021 kl. 09:35 - Kilde: Børsen

Store, familieejede virksomheder står øverst på ønskesedlen i Lars Larsen Group, hvor investeringerne bliver sat et gear op.

En del af den opsparede formue på 17 milliarder kroner, som har ligget stille gennem mange år i Lars Larsen Group, bliver nu sendt ud at arbejde.

Det skriver Børsen.

Lars Larsen Group har planer om at styrke investeringerne og har især et godt øje til store, familieejede virksomheder med en omsætning på den gode side af 500 millioner kroner. Og gerne meget større.

- Når man har en rigtigt god krise, så skal man ikke lade den gå tabt, som Churchill sagde. Pga. den indtjening, der har været i koncernen i en årrække, er der råd til at tænke langsigtet hele tiden, siger Jesper Lund til Børsen. Han er adm. direktør i Lars Larsen Group.

Sætter ny kurs

Da Jacob Brunsborg måtte overtage formandsposten fra sin far - Lars Larsen - betød det også en ændring af kursen for det enorme selskab.

Sammen med Jesper Lund, der ankom til virksomheden for et lille år siden, har Jacob Brunsborg skruet op for investeringerne.

Første forsmag på strategien kom i efteråret, hvor Lars Larsen Group meldte ud, at man ville spille en mere aktiv rolle som langsigtet investor i grønne og bæredygtige projekter.

Jesper Lund understreger, at de øgede eksterne investeringer ikke skal ses som et tegn på, at Lars Larsen Group ønsker at investere mindre i de selskaber, der allerede er en del af Lars Larsen Group.

- Det ambitiøse investeringsprogram, som lå på bordet, inden pandemien ramte, har vi fastholdt, og Lars Larsen Group har i løbet af seneste regnskabsår lavet driftsinvesteringer på over 1,6 milliarder kroner, siger Jesper Lund i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Lars Larsen Group sprænger rammerne i nyt årsregnskab

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD