Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Salling Group indgår aftale med 3F inden stor lancering

Foto: PR.
Friday den 11 August 2023 kl. 11:55 af: Kristian Holgersen

Når Salling Group starter sin nye satsning på hjemmelevering op, kommer budene til at være dækket af en overenskomstaftale med 3F.

Med BilkaToGo Hjemmelevering indleder Salling Group en ny satsning på hjemmelevering af varer fra supermarkedet.

Inden konceptet er blevet rullet ud, er Salling Group og 3F Transport nået til enighed om en overenskomst for de medarbejdere, der skal fragte dagligvarerne direkte hjem til kunderne.

Det skriver Salling Group i en pressemeddelelse.

- For at vores kollegaer kan yde deres bedste, er det vigtigt, at de grundlæggende betingelser og arbejdsvilkår er på plads, siger HR-direktør i Salling Group, Louise Gade.

- Og derfor ønsker vi i Salling Group naturligvis også, at vores egne servicebude er lønnet på ordentlige vilkår under en velbalanceret virksomhedsoverenskomst. Vi glæder os over resultatet og sender samtidig en stor tak til 3F Transport for et konstruktivt forløb, siger hun.

Den nye overenskomst trådte i kraft fra 1. juli 2023.

Erstatter levering fra Føtex

I januar bebudede Salling Group, at man var på vej med konceptet BilkaToGo Hjemmelevering. Det skulle erstatte den hidtidige løsning for levering af varer, der havde Føtex som omdrejningspunkt.

- Da Salling Group gik i luften med hjemmelevering, var det med levering fra én lokation, nemlig føtex Hjemmeleverings lager i Ishøj. Efter vækst under corona-pandemien er markedet for hjemmelevering faldet tilbage, og for at kunne realisere ønsket om at nå rundt i Danmark, må vi tilrette den model, vi bruger, sagde den daværende topchef, Per Bank, i en pressemeddelelse i januar.

- Det gør vi ved at udnytte, at vi i forvejen er til stede ud over landet med store varehuse, der har et meget stort vareudvalg med endnu flere og billigere tilbud. Det ligger samtidig i tråd med det, kunderne efterspørger i den aktuelle situation, sagde han.

Varerne bliver pakket i Bilka-varehuse i Aalborg, Aarhus, Trekantområdet, Odense og København, hvor medarbejderne også servicerer Bilka ToGo. Leveringen vil foregå med egne biler og servicebude.

LÆS OGSÅ: Salling Group lancerer nyt koncept for hjemmeleveringFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD