Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Salling Group lancerer nyt koncept for hjemmelevering

Foto: PR.
Thursday den 12 January 2023 kl. 06:30 af: Kristian Holgersen

Føtex skal ikke længere være omdrejningspunktet for hjemmelevering, lyder det fra Salling Group, som nu sadler om på området.

Føtex Hjemmelevering bliver lukket ned.

I stedet tager Salling Group hul på en mere ambitiøs satsning inden for levering af dagligvarer, som en anden af koncernens kæder - Bilka - lægger navn til.

Med Bilka ToGo Hjemmelevering bliver varerne pakket i Bilka-varehuse i Aalborg, Aarhus, Trekantområdet, Odense og København. Selve leveringen kommer til at foregå med egne servicebude, skriver Salling Group i en pressemeddelelse.

Hidtil har Føtex Hjemmelevering været forbeholdt kunder på Sjælland.

- Vi har et ønske om at kunne betjene flere dele af landet. Da Salling Group gik i luften med hjemmelevering, var det med levering fra én lokation, nemlig føtex Hjemmeleverings lager i Ishøj, siger Per Bank, adm.direktør i Salling Group.

At fragte varer direkte hjem til kundernes hoveddør er ikke nogen guldrandet forretning - hverken for Salling Group eller koncernens konkurrenter, lyder det fra direktøren i Bilka, Mark Nielsen, som får ansvaret for hjemmeleveringen.

- Derfor har vi brug for en endnu mere solid og fleksibel leveringsmodel. Det får vi med Bilka ToGo Hjemmelevering gennem en regional tilstedeværelse, hvor varerne pakkes tæt på, hvor kunderne bor, i et fleksibelt setup i forhold til medarbejdere og med et stærkt sortiment fra Danmarks største varehuse, siger Mark Nielsen.

Medarbejdere ansat ved Føtex Hjemmelevering, som lukker ned, søges omplaceret til ledige stillinger i andre dele af Salling Group, hvor der er brug for medarbejdere.

LÆS OGSÅ:Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD