Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Ny leveringstjeneste skærper konkurrencen i Danmark

Foto: PR.
Wednesday den 29 June 2022 kl. 10:03 af: Kristian Holgersen

En nordisk leveringstjeneste går ind på det danske marked, hvor man vil sende måltider og dagligvarer hjem til folk inden for en halv time.

Endnu en leveringstjeneste gør nu sit indtog på det danske marked. Det drejer sig om svenske Foodora, som i forvejen opererer i hjemlandet, Norge og Finland.

Foodora vil tilbyde kunderne at få leveret mad og andre produkter fra købmanden inden for en halv time. Ifølge en pressemeddelelse er det ambitionen at levere hvad som helst, overalt i alle døgnets timer.

Ejeren af Foodora - Delivery Hero - købte sidste år Hungry.dk. Det har været anledningen til at gå ind i Danmark.

- Opkøbet af Hungry.dk sidste år var et strategisk og naturligt skridt for os at tage. Vi er markedsleder på det nordiske marked og har gennem årene opbygget en forretningsmodel, der fungerer for os selv, vores partnere og vores kunder. Denne viden og implementeringen af hele vores økosystem vil drive en stærk vækst i Danmark, siger Hans Skruvfors, adm. direktør i Foodora og midlertidig direktør på det danske marked.

- Jeg ser frem til nu også at indtage det danske marked og bliver midlertidig administrerende direktør, indtil vi har en lokal CEO på plads, siger han.

Foodora har over 25.000 tilknyttede butikker og restauranter. Det tal vil vokse i takt med, at tjenesten nu også er tilgængeligt i Danmark.

LÆS OGSÅ: Wolt bejler til butikker med i nyt leveringskoncept

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD