Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Salling Group søger nye nonfood-varer

Thursday den 10 August 2023 kl. 06:00 af: Redaktionen

Senere på året kan leverandører og selvstændige komme ind på Salling Groups hovedkontor for at præsentere nye nonfood-varer.

Til november holder Salling Group Innovation Day 2023 på hovedkontoret i Aarslev, hvor leverandører, innovatører og selvstændige kan lufte idéer til nye nonfood-produkter og koncepter.

Det skriver Salling Group i en pressemeddelelse.

En ekspertjury bestående af repræsentanter fra Salling Groups indkøbsafdelinger og kæder vil sidde klar til at bedømme produkterne.

- Vi har nu gennem en række år afholdt vores Innovation Day med succes. Konceptet bliver hele tiden udviklet, så mulighederne for eksponering og salg øges, siger Mads Rye, Category Director Electronic & Garden, Salling Group.

- Vi ser det som en stor gevinst både for vores kunder og for de leverandører, der vinder. Vi glæder os rigtig meget til at byde velkommen til dette års Innovation Day, siger han.

Sidste års deltagere bestod af en bred vifte af iværksættere, privatpersoner samt etablerede producenter og leverandører, der repræsenterede en bred vifte af kategorier fra wellnessprodukter til transportable fjernsyn.

LÆS OGSÅ: Salling Group sænker priserne i stor satsningFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD