Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Årets leder: En af detailhandlens spidser er oppe mod landstræneren

Foto: detailfolk.dkÅrets leder: En af detailhandlens spidser er oppe mod landstræneren

De fire nominerede til prisen Årets Leder. FOTO: Lederne

Thursday den 28 October 2021 kl. 09:51 af: Kristian Holgersen

Fire kandidater kan løbe med titlen Årets Leder. - Det er fire særdeles dygtige og inspirerende ledere, som er meget forskellige.

Årets Leder kommer sjældent fra detailbranchen.

Det står klart, når man kaster et blik ned over listen af tidligere modtagere af prisen, som organisationen Lederne delte ud for første gang i 2002.

Faktisk står den tidligere direktør for Irma - Alfred Josefsen - lidt alene med sin pris fra 2003, hvis vi ser bort fra eksempelvis Johan Bülow og Jørgen Vig Knudstorp fra Lego, som jo opererer med egne butikker i deres forretningsmodeller.

I år kan Per Bank - adm. direktør i Salling Group - afslutte den lange ørkenvandring for detailhandlen. Han er nemlig blandt de fire nominerede til at modtage titlen som Årets Leder 2021.

Men konkurrencen bliver hård. Blandt de nominerede finder vi også cheftræneren for det danske herrelandshold i fodbold, Kasper Hjulmand, som helt klart er flokkens mest kendte navn.

- Jeg synes virkelig, det er et fornemt felt, som gør den 20. kåring af Årets Leder stor ære, siger Bodil Nordestgaard Ismiris, adm. direktør i Lederne.

- Det er fire særdeles dygtige og inspirerende ledere, som er meget forskellige, men på hver deres måde har leveret flotte resultater. De har ikke bare gjort en stor positiv forskel i deres egne organisationer, men sat et bredere positivt aftryk i samfundet, siger hun.

En jury bestående af syv medlemmer - heriblandt Bjarne Corydon og Merete Eldrup - skal udpege Årets Leder. Selve prisoverrækkelsen finder sted på Ledelsens Dag den 25. november.

Sidste års modtager var Lars Fruergaard Jørgensen, adm. direktør i Novo Nordisk.


DE NOMINEREDE TIL ÅRETS LEDER 2021

- Gitte Aabo, CEO i GN Hearing. Gitte har ikke blot skabt fine kommercielle resultater i både GN Hearing og tidligere Leo Pharma, men hun er også en topleder, som står for ydmyghed og har meget fokus på diversitet og bæredygtighed. Hun er samtidig den eneste danske kvinde i spidsen for en C25-virksomhed.

- Helle Østergaard Kristiansen, CEO i Danske Commodities. Helle har skabt flot vækst i Danske Commodities. Hun har stærk fokus på diversitet og har de seneste tre år i træk været på erhvervsmagasinet Fortunes liste over verdens mest indflydelsesrige erhvervskvinder, hvor hun senest lå nummer 25.

- Kasper Hjulmand, cheftræner for det danske herrelandshold i fodbold. Kasper har ikke blot leveret meget stærke sportslige resultater med landsholdet, men han har også inspireret med en stærk og personlig lederstil, hvor han ikke er bange for at vise følelser. Hans håndtering af Christian Eriksens kollaps under EM-slutrunden fortjener stor respekt.

- Per Bank, CEO i Salling Group. Per Bank har leveret flotte økonomiske resultater med Salling Group, som blandt andet kom ud af 2020 med det bedste underliggende resultat og den højeste omsætning nogensinde. Han tager stort samfundsansvar og tog blandt andet under coronakrisen flere initiativer for at afhjælpe krisen og understøtte nødstedte leverandører.

Kilde: Lederne


LÆS OGSÅ: Topchef kan se krisen lette: - Vores strategi virkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD