Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Topchef kan se krisen lette: - Vores strategi virker

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 6 oktober 2021 kl. 11:55 af: Kristian Holgersen

Der bliver taget hul på anden fase af den store turnaround i Bang & Olufsen, som kan glæde sig over en stærkt stigende omsætning.

Bang & Olufsen holder sig på sporet. Det viser regnskabet for årets første kvartal, som byder på en vækst i omsætningen på 44 procent.

Udviklingen glæder den adm. direktør, Kristian Teär. Han bider mærke i, at driftsindtjeningen (ebit) er gået i plus. Det er ikke sket i første kvartal siden regnskabsåret 200/08.

- Vi er gået ind i anden fase af vores turnaround, hvor vi har fokus på at bygge mere robusthed i forretningen og samtidig levere tocifret vækst og forbedre vores profitabilitet, siger Kristian Teär.

- Vi gjorde store fremskridt inden for vores strategiske fokusområder i første kvartal. Vi udvidede vores kundebase, styrkede organisationen, lancerede nye produktinnovationer, fortsatte vores digitale transformation og forbedrede kundeoplevelsen. Alt i alt er vi glade for at se, at vores strategi virker, og at vi er på rette spor i forhold til at indfri vores forventninger til året, siger han.

Omsætningen for første kvartal lyder på 666 millioner kroner, mens periodens resultat lige akkurat holder sig over nullet. Det er en klar forbedring i forhold til et tab på 49 millioner i det tilsvarende kvartal i det foregående regnskabsår.

LÆS OGSÅ: Skuffet direktør har fjernet B&O fra sine butikkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD