Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Netto finder en fast topchef til den enorme satsning i Polen

Foto: PR Salling GroupThursday den 21 October 2021 kl. 10:11 af: Kristian Holgersen

Den midlertidige direktør for Netto i Polen - som egentlig er chef for Bilka - får en fast afløser. Han kommer direkte fra konkurrenten.

Netto kan efter flere måneders søgen endelig præsentere den nye landedirektør for det polske marked.

Der er tale om Hugo Mesquita, som lige nu er vicedirektør (COO) hos Biedronka, som er en af største konkurrenter til Netto. Det fremgår af LinkedIn.

- Jeg er meget glad for, at det er lykkedes at ansætte en ny adm. direktør, som til fulde forstår kunderne og discountmarkedet i Polen, siger Michael Løve, adm. direktør for Netto International i en pressemeddelelse ifølge Børsen.

- Hugo har stor erfaring med at lede større udviklingsprojekter og levere resultater, og samtidig forstår han at have sine medarbejdere med hele vejen, siger Michael Løve.

I foråret valgte Salling Group at give Mark H. Nielsen ansvaret for den store satsning på det polske marked, hvor hundredvis af dagligvarebutikker lige nu bliver indlemmet i Netto-kæden. De var tidligere en del af Tesco.

Det var hele tiden meningen, at Mark H. Nielsen blot skulle være en overgangsfigur, så han på et tidspunkt kunne vende tilbage til jobbet som chef for varehuskæden Bilka herhjemme.

I juni 2020 blev Salling Group enige med den store britiske detailkoncern Tesco om at købe 300 butikker på det polske marked.

LÆS OGSÅ: Kunderne bliver påvirket af omdiskuteret koncept i NettoFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD