Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Revitalisering af Netto runder skarpt hjørne: - En stor dag

Foto: PR Salling GroupThursday den 8 July 2021 kl. 06:00 af: Redaktionen

Den store opdatering af butikkerne fortsætter ufortrødent i Netto, hvor man nu har en milepæl i sigte.

Hver uge åbner Netto en helt ny butik, eller genåbner en gammel, som er indrettet efter det seneste koncept.

Målet er at revitalisere hele kæden, og i dag runder Netto en milepæl, når to butikker i Brønshøj og Blovstrød må dele æren om at blive nummer 200 i rækken.

Dermed har Netto formået åbne eller renovere 100 butikker på et års tid, men der er stadig lidt vej endnu. Hele kæden består af 524 butikker.

- Det er en stor dag, hver gang vi kan byde kunderne indenfor i en ny Netto, som er blevet gennemrenoveret og forbedret. På den måde kan vi give endnu flere danskere bedre indkøbsoplevelser. Åbning nummer 200 er et vigtigt step på vejen mod vores mål om, at alle danske Netto’er står færdige med det nye koncept i 2025, siger Braw Bakir, som er salgsdirektør i Netto.

God modtagelse af konceptet

Indretningen i de nye Netto’er gør det lettere for kunderne at finde rundt i butikkerne, mens det æstetiske udtryk er blevet løftet markant.

Frugt- og grøntafdelingerne fylder eksempelvis mere af det samlede butiksareal, ligesom også sunde og lettilgængelige måltider, salater og juicer har fået sin egen sektion.

- Vi oplever heldigvis, at vores kunder er rigtig glade for vores butikker, og det sætter vi enorm stor pris på. Og sammen med et stærkt sortiment med kvalitetsvarer til discountpriser har vi skabt rammerne for en god indløbsoplevelse, siger Braw Bakir.

LÆS OGSÅ: Netto har skiftet fokus i ny reklamekampagne

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD