Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Topchef forlader stor kaffekæde efter udfordrende periode

Topchef forlader stor kaffekæde efter udfordrende periode

Den nye landedirektør er klar

- Jeg er glad og spændt, men også ydmyg omkring min nye rolle i virksomheden, siger Sabrina Jæger om sin nye stilling i spidsen for Espresso House Danmark.

- Jeg har været en del af Espresso House i to år og ser nu frem til at følge i Claus Skovfogeds fodspor og få endnu flere danskere til at opdage vores passion for rigtig god kaffe, siger hun.

Friday den 15 October 2021 kl. 11:06 af: Kristian Holgersen

Undervejs har den afgående direktør styret en af landets store kaffekæder gennem en pandemi og sager om kritisable arbejdsforhold.

Claus Skovfoged, landedirektør for Espresso House i Danmark, har valgt at fratræde sin stilling. Det skriver kaffekæden i en pressemeddelelse.

Direktørstolen kommer dog ikke til at stå tom. Allerede nu er det nemlig klart, at efterfølgeren bliver Sabrina Jæger, som i øjeblikket er Head of Operational Excellence i Espresso House Group.

I perioden under Claus Skovfoged, som havde første arbejdsdag i april 2019, har Espresso House vokset sig endnu større på det danske marked, hvor kæden i skrivende stund tæller 58 kaffebarer.

Men der har også været bump på vejen. I efteråret 2019 begyndte avisen BT at skrive om tilfælde af kritisable arbejdsforhold ude på kaffebarerne.

- Jeg er ked af at høre, at der er nogle kolleger, der har haft det sådan. Vi har en interesse som forretning i at have nogle glade medarbejdere, fordi det er vores medarbejdere, som betjener vores gæster, sagde Claus Skovfoged dengang til BT.

Klarede coronakrisen

Fra starten af 2020 har coronakrisen været den helt store udfordring for Espresso House, som i det seneste årsregnskab lige akkurat kunne holde skindet på næsen med et lille overskud.

- Espresso House har været en fantastisk rejse for mig. Det sidste halvandet år med pandemien har været udfordrende, men vi klarede os igennem, siger Claus Skovfoged i pressemeddelelsen.

- Jeg er stolt af det, vi har opnået som team i Danmark, og jeg har haft æren af at møde og arbejde sammen med så mange passionerede mennesker i Espresso House, siger han.

Inden tiden hos Espresso House har Claus Skovfoged været vicedirektør - COO -  i Jensens Bøfhus og stået i spidsen for næsten 100 Telenor-butikker. Han har desuden været vicepolitikommisær fra 1995 til 2007, fremgår det af LinkedIn.   

Espresso House blev grundlagt i Sverige i 1996 og er siden blevet en af de helt store spillere i Norden med mere end 460 kaffebarer i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

LÆS OGSÅ: Ejer af kendt kaffekæde må traske tilbage til startFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD