Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Ny pressechef skal ændre danskernes forældede syn på Aldi

Foto: PR-fotoNy pressechef skal ændre danskernes forældede syn på Aldi
Signe Kamper Kankelborg et ny pressechef for Aldi Danmark.
Thursday den 18 November 2021 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Den gennemgribende revitalisering af Aldi fortsætter med ansættelsen af en pressechef. - Der er nok at tage fat på, siger kommunikationschef.

Tidligere har Aldi Danmark ikke haft en decideret pressechef. Men det fik discountkæden i mandags, hvor Signe Kamper Kankelborg officielt kunne skrive titlen på sit visitkort.

At oprette en stilling som pressechef er det seneste træk i den gennemgribende plan for revitalisering, som skal hjælpe Aldi tilbage på sporet efter mange år i den tunge ende af dagligvaremarkedet.

En af Signe Kamper Kankelborgs opgaver bliver at overbevise danske forbrugere om, at Aldi-butikkerne har ændret sig til det bedre.

- Signe kommer med en stærk PR-faglighed, som vi glæder os til at sætte i spil i Aldi, hvor vi har masser af gode historier, som fortjener at blive fortalt, udtaler kommunikationschef Louise Wendelbo.

- Både på CSR-fronten og i forhold til vores sortiment har danskerne en opfattelse af Aldi, som ikke længere matcher virkeligheden. Den opfattelse skal Signe være med til at ændre. Der er nok at tage fat på, så jeg glæder mig over, at vi med Signe ombord kan nå ud til endnu flere danskere med fortællingen om ’det nye Aldi’, siger hun.

Den nye pressechef kan trække på 10 års erfaring inden for kommunikationsrådgivning og håndtering af kampagner og presse.

- Jeg ser frem til at dedikere mine kompetencer og mit arbejdsliv 110 procent til én overordnet vision og i særdeleshed til den rejse, som Aldi allerede har taget hul på, siger Signe Kamper Kankelborg.

LÆS OGSÅ: Megahits fra 90’erne bliver en del af Aldis nye reklameuniversFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD